LOCALIZARE
cazare
FACILITĂȚI
rezervare
servirea mesei
NUNȚI /FESTIVITĂȚI
CENTRUL DE AFACERI
LOCALIZARE
cazare
FACILITĂȚI
rezervare
ÎNSCRIERE Newsletter
CALENDar evenimente
CONTACT
HARTA site
CARTE DE OASPEȚI
GALERIE FOTO
pachete de serviciiCAZARE:

CABANA RARĂU este situată în masivul Rarău la altitudinea de 1520 metri, dispune de 110 locuri de cazare în camere dotate cu sistem de încălzire centrală, apă caldă, restaurant de categoria a II-a, parcare privată păzită. Marea majoritate a camerelor au vedere spre "Pietrele Doamnei", priveliștea oferită fiind una de neuitat.

Camerele au două, trei sau patru paturi, oferind condiții optime de cazare drumeților ajunși aici. Gazdele de la Cabana Rarău fac tot ce le stă în putință ca musafirii lor să se simtă bine, fie că au ajuns aici pentru escaladă, mountain-biking, speologie (în timpul verii) sau schi sau săniuș (pe timp de iarnă).

Tarifele variază de la 40 lei/noapte la 50 lei/ noapte.

În ultimii ani, de la sezon la sezon, turiștii ajunși la Cabana Rarău constată o îmbunătățire a condițiilor de cazare, ospitalitatea gazdelor spunându-și pe deplin cuvântul. Curățenia e la ea acasă, meniurile sunt tot mai variate, barul tot mai bine aprovizionat.

Iar ca excursia să vă fie lipsită de griji, în fiecare week-end, la cabana Rarău există echipă Salvamont, gata în orice moment să sară în ajutorul drumețului în impas.

subj6_cazare_cabana.jpg
ornament_mijloc.gif